Virág Művek  
 
Ezen az oldalonunkon képet kaphat arról,
hogy cégünk milyen jellegű munkákat végez.
   Belső kirakatvédő és térelválasztó védőrácsok

 


Az esztétikusan megjelenő, külső megjelenésében mégis dekoratívan festő, nagy szilárdságú védőrácsok sok előnyt biztosítanak alkalmazója számára:

 

  • A védelemmel ellátott területhez a külső védelmi üveg rongálása után sem tud az illetéktelenül behatoló személy hozzáférni, mivel a védelmi rácson való átjutás jelentősen sok időt vesz igénybe.

  • A védőrács vizuális látványa visszatartó hatással lehet az esetleges illetéktelen behatoló személlyel szemben.

  • Nyitvatartás alatt a védőrács nem zavarja a kirakat dekorációs összhatását, mivel összezárt állapotban nem látható a vásárlók számára.

  • Az üzlet nyitvatartásán kívüli időben, a kirakatban elhelyezett áru jól látható marad.

  • A belső védőrácsok kiválóan alkalmasak belső térelválasztásra. Felhasználásuk sok területen hasznosíthatók, úgymint üzletek, áruházak, bevásárlóközpontok, raktárakon belüli térelválasztások, vagy nagyobb termek felosztása céljából.

 

Cégünk a belső védőrácsokból két típust gyárt. Az egyik a hagyományos téglalap forma, a másik az ún. apácza típus, amely íves elemekből épül fel. Az apácza rács több mint kétszer sűrűbb a hagyományos védőrácsnál, ezért fokozottabb védelmet biztosít.

A védőrács acél alapanyagból készül, melyet az elkészítés után a megrendelő igényeihez és a felhasználás típusát figyelembe véve még különböző kezelési eljárásokon megy keresztül. Külső térre, illetve az időjárás viszontagságainak (eső, pára) kitett védőrácsok rozsda és saválló acélból készülnek, matt vagy fényes kivitelben. A belső térben elhelyezett védőrácsokat színben a megrendelő igényeihez alakítjuk. A rácsok mérete és kialakítása a felhasználás igényeihez igazodik.