Virág Művek  
 
Ezen az oldalonunkon képet kaphat arról,
hogy cégünk milyen jellegű munkákat végez.
   Biztonsági- és tűzgátló ajtók

 
A Jansen cég a hagyományos és biztonsági ajtók területén is kiváló alapanyagokkal rendelkezik. Ilyen például az ECONOMY 50 profilrendszer, amely alkalmas elegáns, síkban záródó ajtószerkezetek gyártásához. Az E60-as jelzésű füst- és lángmentes ajtók a tűz esetén keletkező lángokat és a füst terjedését kell hogy megakadályozzák.

 

A Jansen Economy 50 E60-al gazdaságosan beépíthetők az átlátszó építőelemek, egy-vagy kétszárnyú ajtóként (oldalrészekkel és/vagy felülvilágítókkal ellátva) illetve válaszfalként. Az ajtókeretek és a szárnyak beépítési mélysége csupán 50 mm. A síkban záródó ajtóprofilok külső és belső árnyékfugával készülnek. Tűzveszély esetén a nagyon kis gyúlékonyságú, dupla ütközőtömítés zárja le a tűz útját.

Az ajtók készülhetnek normál, tűzgátló és betörésgátló kivitelben is. A betörésgátló ajtókat a MABISZ, a tűzgátló ajtókat az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. minősítette.

Cégünk vállalja a Jansen profilok felhasználásával egyedi biztonsági és tűzgátló ajtók gyártását, többek között kívül és belül rozsdamentes acéllal borított és középen 12 mm-es betörésvédő pálcákkal erősített (az ajtó a flex-szel, feszítővassal és kalapáccsal végzett hivatalos tesztek során 12 percig állt ellen a mechanikus hatásoknak), vagy lemez erősítésű profilokkal rendelkező, golyóálló üveggel is szerelhető kivitelben.